Kosár: 0 HUF

A kosár jelenleg üres.

A branding egyre népszerűbb – és már nem csak a prémium márkák esetében-, hiszen egy megfelelően kiválasztott reklámtárggyal elősegíti, hogy kiemelt ügyfeleiket akár naponta kellemes érzés töltse el cégükkel kapcsolatban. A cége és a választott tárgy között harmóniát teremtő reklámajándékoknál pedig alapvető elvárás, hogy a tárgy megfelelő mértéktartással és igényességgel viselje a cégük, vagy márkájuk logóját, grafikus jellemzőit.

A Medence Re+Concept táskák és a ReBoot bútorok kihangsúlyozzák a környezettudatos magatartás fontosságát, remek lehetőséget adva ez által a cégeknek a CSR kommunikációjuk erősítésére a célközönségük felé.

B2b?
B2b - RE+
CONCEPT
BRANDING

 

A már kinyomtatott és lefutott reklámmolinók mindig sok gondot okoznak. Hová tegyük, mi lesz vele? A passzív reklámeszközök, felületek újrahasznosításával valós, értékes funkcióval felruházott használati tárgyakként meghosszabbítják a reklámkampányt.

Amit kínálunk: egyedi, kis és nagy szériás reklámajándékok, cégére szabott taylor-made design, környezettudatos, újrahasznosított anyagokból, helyi munkaerő által gyártva.

Amennyiben a Medence Csoport Re+CONCEPT termékei között megtalálta az ügyfelei számára személyre szóló, hosszú távú használatra szánt reklámajándékát, mi segítünk Önnek abban, hogy esztétikusan kivitelezett emblémázással fokozza reklámajándékainak egyediségét.

HOSSZABÍTSD MEG A REKLÁMKAMPÁNYT! KIEGÉSZÍTŐ FUNKCIÓK, TARTÓS ÉRTÉKEK, MÁRKAKITERJESZTÉS.
 

Akik minket választottak>

AEGON
@rc
Ambient mediagroup
ARTHEKK
BOOKLINE
BURN
CIB Bank
CITROEN
COCA COLA
DESIGN TERMINÁL
DIJUICE
europark
FORBES 
HAPPYSKIN
HBLF-ROMASTER Alapítvány
HOHESC
IPARMŰVÉSZETI MÚZEUM
Követ egyesület
LOGITECH
MAGYAR NEMZETI GALÉRIA
MAZDA HUNGARY
MÉDIAHÁZ BUDAPEST
MODEM
MOL
MÜPA Hangvető
New edge
NOD32
ORIGO ZRT.
OTP Simple
OTTHON DESIGN
ÖKO-PACK KHT.
PIONEER PRODUCTIONS
POSTERSCOPE
SAMSUNG
SIO-ECKES GRANINI
SUSCO EXPO
SZIGET FESZTIVÁL
SZKÉNÉ SZíNHÁZ
TERRACYCLE
TERROR HÁZA MÚZEUM
VODAFONE HUNGARY
ZÖLDPARDON
érdeklődöm

LETÖlthető pdf