Kosár: 0 HUF

A kosár jelenleg üres.

 

A Medence Csoport által fejlesztett REBOOT bútorokat az egyszerű, funkcionális forma jellemzi. Magukban hordozzák a környezettudatos design értékeit, mely napjainkban kiemelten fontos szempont a tárgy- és téralkotásban.

ReBOOT

 

 A Medence Re+Concept táskák és a ReBoot bútorok kihangsúlyozzák a környezettudatos magatartás fontosságát, remek lehetőséget adva ez által a cégeknek a CSR kommunikációjuk erősítésére a célközönségük felé. A már kinyomtatott és lefutott reklámmolinók mindig sok gondot okoznak. Hová tegyük, mi lesz vele? A passzív reklámeszközök, felületek újrahasznosításával valós, értékes funkcióval felruházott használati tárgyakként meghosszabbítják a reklámkampányt.

Könnyű, moduláris elemekből könnyen teremthetünk kényelmes és hangulatos környezetet kültéri rendezvényeken, közterületen, múzeumokban, medence parton, sípályán, klubokban, vagy akár otthon a teraszon. Kifelyezetten időjárás és parti- álló, téli - nyári kivitel.

Finom részletek/hasznos kiegészítők:

  • a heveder-kézifogók megkönnyítik a szállítást
  • a biztonságos tárolás érdekében minden bútor lezáró-szemmel rendelkezik

Vásárlás/Bérlés/Egyedi megrendelés:
Raktáron levő kész darabok megvásárolhatóak vagy bérbe vehetőek.
Lehetőséged van a megvásárolni, vagy bérelni kívánt bútorhoz te magad  válassz neked megfelelő huzatot, illetve ha van saját ponyvád, és megfelelő minőségű, abból is elkészíthetjük a huzatot!
 

hosszabítsd meg a reklámkampányt!

kiegészítő funkciók,
TARTÓS ÉRTÉKEK,
MÁRKA KITERJESZTÉS


Akik minket választottak>

@RC KIÁLLÍTÁS
COCA COLA
VODAFONE HUNGARY
STRANDBÁR HERMANN - BÉCS
GRAMY-H / MERCEDES
DJUICE
BURN
NOD32
SAMSUNG

SIÓ ECKES
SZIGET FESZTIVÁL
BOOKLINE
MODEM

MERCEDES-BENZ
IPARMŰVÉSZETI MÚZEUM
MAGYAR NEMZETI GALÉRIA

MAGYAR TELEKOM ZRT
ZÖLDPARDON
 

érdeklődöm

BRANDING pdf

KATALÓGUS pdf